Om

Vi skaber resultater, sammen!

Versus er ikke et markedsføringsbureau, men din personlige samarbejdspartner.
Hos Versus bliver der arbejdet dedikeret mod et fælles mål om, at skabe mest mulig værdi for netop dit markedsføringsbudget. Hvis vurderingen er, at det ikke er muligt at leve op til, vil der blive sagt pænt nej tak til opgaven.

Versus arbejder med Google Ads, Facebook og Instagram annoncering. Som kunde hos Versus får du ikke kun de bedste annoncer online, men samtidig en dedikeret samarbejdspartner, der vil hjælpe med, at løfte din virksomhed til nye højder.

Din succes er vores succes

Versus tror på din virksomhed, præcis som du selv gør. Det er ikke muligt, at undgå kommunikation med dine kunder. Hver eneste beslutning der bliver truffet, kan styrke, ændre eller skade din online markedsføring. Skal dine annoncer skille sig ud fra mængden, skal de være unikke – det er her Versus træder til.

Sammen kan vi løfte din virksomhed til et højere niveau. Du får en dedikeret samarbejdespartner, som ønsker at udvikle dit brand, så det hele tiden adskiller sig fra de konkurrerende virksomheder, og målgruppen bliver holdt interreseret.

Hos Versus vurderes succesen ud fra din virksomheds succes.

Din dedikerede markedsføringspartner

Tobias

Møllegaard

Indehaver

tm@versus.dk
+45 22 99 40 45