fbpx

Om

Vi er Versus

Ikke bare et bureau, men din partner

Hos Versus står vi for implementeringen af digitale marketingstrategier, der leverer resultater.
Til trods for at vi er et digitalt markedsføringsbureau, handler det ikke kun om teknologisk viden. Vi sammenkobler det digitale håndværk med virksomhedens værdier.
 
Vi arbejder med Betalt annoncering, Sociale medier, Søgemaskineoptimering, Automatiseret marketing, Digitale strategier, analyser og meget andet. 
Det giver vores kunder mulighed for en 360-graders løsning, der giver dem adgang til at eskalere deres online tilstedeværelse og anvende digitale strategier for at udvide deres virksomhed. Med vores ydelser fjernes mysteriet der er involveret i at lykkes online, da vi sikrer, at vores kunder forstår hvert trin i processen.
Markedsføringspartner
Skræddersyet markedsføring

Din personlige markedsføringspartner

Du kan med Versus være sikker på at modtage personlig opmærksomhed og kundeservice, som du aldrig har oplevet det før. Vi tror på din virksomhed, præcis som du selv gør. Vi forstår, at vores opgave omhandler at få netop din virksomheden frem målgruppen.
 
Vi har en passion for at revolutionere hvordan der arbejdes med digital markedsføring. Vi ønsker et internet, der fungerer for alle, og det er et internet, som vi alle kan stole på. Hos Versus sætter vi en ære i at opbygge og udføre digitale marketingsstrategier, der ikke kun afspejler vores integritet, men også skaber sammenhæng mellem vores handlinger, og værdierne i din virksomhed.

Vi deler vores erfaring

Versus tilbyder ikke kun betalende ydelser til dig og din virksomhed. Vi vil samtidig gerne give dig råd til, hvad du selv kan gøre for at få din virksomhed frem til din målgruppe via digital markedsføring.
 
Vi giver dig et indblik i vores arbejde, hvilket hjælper dig til en forståelse for, hvordan vi hjælper din virksomhed frem til flere betalende kunder.

Vi holder dig opdateret, og giver råd til din markedsføring

Hvis du ønsker at blive holdt opdateret angående nyheder og gode råd, finder du løbende nye artikler her.
På bloggen vil du finde artikler om Markedsføringsstrategi, Automatiseret marketing, Sociale medier, SEO, Tekstforfatning, E-handel og meget andet.
Markedsføringsideer

Få en uforpligtende snak

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Optimering af din virksomheds digitale markedsføring

Med Versus som din digitale markedsføringspartner er du sikret at få det optimale ud af din virksomheds markedsføringsbudget.
 
Vi hjælper med Google Ads, Sociale medier, SEO, Automatiseret marketing, Strategisk rådgivning, Analyser og meget andet.

Vejledning til hvordan du selv kan styrke din digitale markedsføring

Vi forstår, at digital markedsføring kan være en af de større udgifter for et startup eller en mindre virksomhed.
 
Derfor har vi etableret en sektion, hvor vi jævnligt vil skrive nye artikler. Der vil blive skrevet om alt indenfor digital markedsføring, som bl.a. råd til at få din virksomhed frem til den rette målgruppe.

Ambitiøse virksomheder, som har benyttet Versus

Se et udpluk af opgaver vi tidligere har løst, og kundeudtalelser.
 
Du vil altid være meget velkommen til at kontakte os for at høre yderligere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi tilbyder en gratis 360-graders gennemgang af, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed til øget synlighed.